Don't be a drag, just be a queen

Madonna op de Super Bowl

 

Zoals op nu.nl al staat: “Madonna spettert tijdens Super Bowl.” Inderdaad… Ze spettert en het optreden is fantastisch! Haar entree als Cleopatra is gewoon magistraal. Haar show straalt een heleboel professionaliteit uit. Op haar 53e staat ze nog steeds te dansen en te rocken als een chick van 20 in de kroeg!!! Het podium ziet er geweldig uit en de 3D-Mapping is gewoon super om te zien.

Het is alleen wel heel erg jammer dat als ze dit allemaal alleen zou doen op een podium niemand naar haar om zou kijken… Een goede show maar ze moet het wel hebben van de mensen om haar heen. Zingen kan ze niet. Je hoort gewoon dat er op de achtergrond een bandje mee loopt. Ze heeft alleen een stuk van Vogue en Like A Prayer live gezongen, wat echt niet bijster goed klinkt door stemvervorming, en de rest playbackt ze. Erg jammer voor een ster van haar status. Ze wordt de “Queen of Pop” genoemd maar zingen ho maar!!!

Al met al heeft ze gewoon 12 minuten gezorgd voor een spetterend optreden ism: LMFAO, Nickie Minaj, M.I.A. en Cee Lo Green.

Advertenties

Eén reactie

  1. Ik vind het best wel meevallen, de stukken die ze zingt zijn wel ietsjes minder spetterend dan de rest van de show maar dat moet ook wel, je kan niet goed zingen als je op en neer stuitert (I tried :P), wat volgens mij ook een reden is voor het lipsynching in het algemeen: een Super Bowl-show moet gewoon spetteren van begin tot einde, en dat bereik je vaak beter door het visuele aspect op te krikken dan de zangkwaliteit – men kijkt daar vaak toch eerder naar dan naar de zang helaashelaas. En ze is wat ouder, haar stem is dieper dan toen ze de nummers voor het eerst zong en dat hoor je, maar verder vind ik het wel een goede performance hoor! Ik zie juist meer aan haar bewegingen en de manier waarop ze beweegt dat ze ouder is geworden. Ze doet de bewegingen wel, maar minder voluit dan zou kunnen en ze wankelt ook eventjes aan het begin. Hoewel het minder voluit doen van de bewegingen ook te maken kan hebben met dat ze daarna wel weer gaat zingen, omdat je, als je fanatiek danst, soms snel de controle over je ademhaling kan verliezen waardoor je niet genoeg lucht over hebt om later te kunnen zingen. Echo’s en dergelijken daargelaten zingt ze over het algemeen wel zuiver en nog bijna helemaal op de originele toonhoogte. Dus al met al idd nice! 😀

    07/02/2012 om 17:47

and what do you think?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s